For bestillinger ta kontakt med landhandelen 

Tel: +47 72810212

@ butikk@camphill-rotvoll.no

Våre digitale gavekort finner du her.

Landhandelen:

På Landhandelen vår selges egenproduserte varer og varer fra andre Camphillsteder. I tillegg kan du finne mange gaveideer og meieriprodukter. Det er også salg av grønnsaker fra gartneriet. Alt er økologisk!

Egen saft til salgs          Egen kjeks og te til salgs

 

Safteriet:

Rotvoll safteri er et foredlingsverksted for saft og syltetøy, laget av økologiske og biodynamiske bær. For eksempel lager vi epelejuice, forskjellige drikker, råsaft og til og med chutney. Verkstedet har som mål å gi et godt og variert arbeidstilbud til mennesker som trenger tilrettelagt arbeid. Vi tar i bruk moderne utstyr for å kunne utføre våre arbeidsoppgaver best mulig.

Her finner du et utvalg av produktene fra safteriet.

Eplesortering       Tapping av saft

 

Bakeriet:

På Rotvoll Bakeri produserer vi økologiske og biodynamiske brød og bakervarer til nærmiljøet. Varene varierer i sesongene. I desember baker vi julebakst og lager pepperkakedeig for salg i butikken. Bakeriet var i 2018 med på Trøndersk matfestival i august for første gang. Der solgte vi kjeks, knekkebrød og brød.

Ferske brød          Knekkebrød

 

Gården:

På Camphill Rotvoll driver vi et lite biodynamisk gartneri, med drivhus, en grønnsakshage og en stor urtehage. På dyrefronten har vi kalkun og flere høns. I tillegg har vi noen gjess. Våre 7 sauer fikk våren 2019 15 lam.

Ulike oppgaver hører til forskjellige tider på året, men vi leverer grønnsakene til butikken gjennom hele sesongen.

Gunnhild og Tone lager te          Kalkunfar passer på sine små som han har ruget ut

 

Vevstua:

En grunnleggende tanke med vevstuas aktviteter er å lære seg å se og oppleve ulike sammenhenger i forbindelse med tekstilt håndverk. Som tekstile håndverkere arbeider vi med hele kroppen, hjerte og hode. Alt for å gjennomskue sammenhengen mellom forestilling, planlegging og utførelse av et godt produkt i verkstedsfellesskapet.

Berit ved veven          Plastikkfrie kluter og Yogaputer

 

Solstua:

I Solstua lager vi mat til felles lunsj og driver med matforedling. I matlagingen blir det ofte brukt grønnsaker og urter fra gården vår, og brød og rundstykker fra bakeriet. Alle i Solstua har hver sine oppgaver med pådekking av bord, kaffelaging, matlaging og opprydding.

Matbordet på Solstua          Kristin viser fram vår gode mat