Camphill Rotvoll ligger idyllisk ved fjorden i Trondheim. Vi er et bo- og arbeidsfellesskap for mennesker med spesielle behov. I bofellesskapet Kristoffertunet lever rundt 30 personer, noen av dem med omsorgsbehov. Verkstedene gir også et dagtilbud til folk som ikkje bor på Kristoffertunet.

På Camphill Rotvoll driver vi med biodynamisk jordbruk. Her finnes sauer, geiter, høner, kalkuner og gjess, og bier. Vi har en urtehage og i tillegg produserer vi grønnsaker til eget bruk og til salg i butikken vår. På vårt produktive safteri bruker vi også egne bær og frukter. Våre andre verksteder er veveriet, bakeriet, landhandelen og Solstua hvor vi spiser lunsj sammen.

For å få et lite inntrykk av Camphill Rotvoll kan du gjerne se på denne reportasjen.

Trenger du en beskyttet bo- eller arbeidssituasjon, eller kjenner du noen andre som har et slikt behov? Kanskje Camphill Rotvoll kan være et sted for deg?  Bli bedre kjent med oss her.

Vil du komme for et friår, eller leter du etter et fellesskap å forbinde deg med, kanskje for lengre tid – da er kanskje Camphill Rotvoll et sted for deg. Bli bedre kjent med oss her.